Min farbror en slug jävel

Min farbror är en slug jävel.

Idag ringde han och la över ansvaret på min farsa till mig. Känns aktuellt att ta hand om farsan som aldrig fanns eller har funnits för oss. Han ska in på operation och lägger som vanligt av luren så att man ska åka sex mil för att finna att han inte är hemma (oftast). Ta med lite vatten och mat. Men eftersom han har en god man är det väl ändå hans uppgift att kolla att saker står rätt till. Jag har andra släktingar att rå om, till exempel farsans sladdotter.

Bitter, njaä, men jag känner mig klar med den sidan av familjen helt enkelt.


Ge och ta energi

Tio försök att träffa en vän, med tio avbokningar är ett uselt resultat. Det äter liksom upp mer än det ger. Först är Trollet för trött, känner efter och är dålig. Sedan är Trollet pigg och avbokar då för då ska hon syssla med att vara ensam. Kan nog tolka det som om vi inte ska ses alla eller ens försöka. Jag vill ha min energi kvar.

Stannade hemma efter den sena avbokningen och läste Energitjuvar istället, haha.

Idag fyllde jag istället på med energi. Var på min favoritmassage Hot Stone-massage hos en jättegullig söt liten fröken.



Hur fyller du på din energi?
Vad dränerar din energi?


Har du gett en sådan här idag?

Krångel med att publicera inlägg idag igen.

Har du gett någon en sådan här idag?

Skulle vara ett bra extrajobb för min sambo och hans tokiga vän som sprang långlopp utomlands i värsta förklädnaden och skapade fin uppståndelse.

Idag var vi på Incontro, vänner hade fått magflunsa och uteblev. Förrförra inlägget handlade om Patrik Sjöberg, han var där, lång och rolig med en stor stark i handen. 

Ett hjärta till just dig...

 Mamma!

Hood med pilen!

 Peggy med Odd Molly-samlingen

 Zuzibuz som matar oss andra med recept!

 Till Mim och den lille!

 Till Sofie!

Till alla och eventuell ny läsare!


Mobbning i TV - tydligen helt ok!

Förstår inte att Patrik Sjöberg känns så retsam för så många. Inte ett ord han säger är ju särskilt allvarligt och inte gör han någon illa som inte är öppen för att reta sig på andra.

Och vidare är den där skridskokillen som åkte ur Mästarnas Mästare sist väl värd en färd ut, sur och grinig och bitter, gå hem och slicka såren. Han menar inte allvar varför göra sig öppen för att reta sig på allmänt trams och retsamt sinne. Det är ju inte illa riktigt åt något håll. Jag har inte hört Patrik Sjöberg snacka skit om andra, men skridskoponken (vad hette han nu då?) han gnällde och gnydde. 


Väl värd en tur utför

Hur får man mobba andra i TV. Hade vi hållit på sådär som Rickard Olsson i varje program gör varje vecka hade vi blivit anmälda. Vad är hyggligt med att berätta hur lustig man ser ut när man svarar eller hur pompom man är om man inte kan det ena eller det andra? 


Mobbar varje vecka i TV

Och de sexuella genustrakasserierna som Almenäs sysslar med i direktsändning - är det bara för att humorn inte är göteborgsk som jag inte fattar vad det är som är roligt?!


Sexkommenterar varje vecka

Allt från hon som ännu inte ropar hej men kanske kanske snart är perioden för den här gången över, jag tror det...


RSS 2.0